Vsi si želimo svoje otroške hišice

Če bi vsi, ki imamo otroke, na svojem vrtu postavili otroške hišice, bi bilo otroštvo dosti bolj srečno. Otroške hišice so verjetno ena izmed najljubših igral. To je mesto, kjer otrok lahko sanjari, se igra, in se skrije proč od vseh. Obstaja tanka črta med preveč strukturirano igro otrokove igre in med zagotavljanjem igralnih možnosti, kjer se otrok lahko igra povsem sam. Svet igral ustvarja otroške hišice, ki otrokom omogočajo varno igro in kjer se domišljija lahko neverjetno razvije. Otroci njihove otroške hišice že zaradi privlačnega izgleda vzamejo za svoje. V njih se lahko igrajo sami in uživajo v zasebnosti. Tako dobijo izkušnje pri samostojnem odločanju, kar pomaga graditi njihovo samozavest.

Zakaj izbrati prav te otroške hišice?

Izdelane so iz visokokakovostnega lesa, s premazi, ki so varni za vašega otroka. Domiselna zasnova in privlačen videz, ter barve, kar vabijo k domišljijski in aktivni igri. Kar je pomembno, a velikokrat prezrto, je, da imajo vse lesene otroške hišice tudi lesen pod. Razlikujejo po velikosti in obliki, tako da zares lahko vsak najde tisto idealno za prostor, kjer si želi postaviti igralo. Prav tako lahko izbira barve otroške hišice. Barva lahko ostane naravna, neopazna in se tako sklada z okolico. Izdelane so iz kakovostnega smrekovega lesa in tako je naravna barva, barva smreke. Lahko pa izberete med številnimi, otrokom prijaznimi barvami in tako ustvarite privlačen videz otroške hišice, ki bo ujel vsak pogled in kar vabil k igri.

Brezskrbna in varna igra, polna lepih trenutkov

Otroci se radi igrajo, a se ob enolični in strukturirani igri hitro začnejo dolgočasiti. Zato so lesene otroške hišice kot nalašč za preživljanje dolgih sončnih dni na svežem zraku, za razvijanje domišljije in ure in ure brezskrbnega igranja. Ta igrala, ki jih lahko naročite na Svet igral bodo poskrbele za varno igro, predvsem pa za veliko najlepših otroških dni, o katerih bodo otroci govorili in se jih še dolgo spominjali.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka. Zaznamek za trajno povezavo.