Vrste strešne kritine in cenik

Vrste strešne kritine in cenikStrešna kritina je element, ki je ključen za kvalitetno bivanje in uporabo katerekoli zgradbe. Seveda je zato zelo pomembno, da je strešna kritina kakovostna, saj mora stavbo in vas braniti pred marsikaterimi zunanjimi vplivi, kot je dež, sneg, toča, visoke in nizke temperature in še bi lahko naštevali. Ko se odločite za menjavo ali pa nakup strešne kritine, je zelo pomembno, da se pozanimate o različnih vrstah strešnih kritin ter odkrijete vse prednosti in slabosti določene kritine. Strešne kritine se namreč med seboj razlikujejo, ne le v ceni, ampak tudi v materialu, obliki in nekaterih drugih lastnosti.

Katere vrste strešne kritine vam ponuja podjetje Majde ter kakšen je cenik kritin? Kritine Majde vam nudi kovinske kritine v obliki strešnika, kovinske kritine v obliki trapeza, opečnate strešnike, betonske strešnike, poleg tega pa še paroprepustne folije, razne dodatke za strešne kritine in še kaj. Strokovnjaki omenjenega podjetja vam bodo predstavili prednosti in slabosti vsake vrste strešne kritine ter vam pomagali do izbire, ki bo najbolj optimalna za vas in vašo zgradbo, za vaše želje in seveda potrebe.

Na spletni strani podjetja Majde pa lahko najdete tudi cenik strešnih kritin. Na spletu je namreč cenik, ki vsebuje cene kritin Bratex, Regamet in Polak, poleg tega pa je dodan tudi cenik dodatkov za strešne kritine. Če vas zanima cenik strešnih kritin, si ga lahko ogledate na spletni strani, poleg cenika pa si lahko zagotovite tudi informativni izračun. Ne odlašajte več ter tudi vi preverite cenik priljubljene strešne kritine in si zagotovite kvalitetno streho nad glavo.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom. Zaznamek za trajno povezavo.