Vedeževanje po telefonu

vedezevanje-telefnVedeževanje obstaja na svetu že zelo dolgo časa. Človek se že od nekdaj sprašuje, kaj mu prinaša prihodnost. Prerokovanje so poznali že v antični Grčiji in še prej. Prerokovalke so napovedovale prihodnost iz vseh možnih stvari, kot so lupine školjk, kosti živali, kart, kavne usedline, rastlin in vsega mogočega. Ni važno s čim vam ti mediji prihodnost napovedo, saj je vse odvisno od energije, ki jo oddajate.

Vedeževanje lahko poteka osebno pri vedeževalki ali pa prek telefona, če se odločite za vedeževanje prek telefona, bo na podlagi vašega pogovora oseba na drugi strani pred seboj razprla karte usode in vam napovedala prihodnost. Vedeževalec ali vedeževalka dobi pogled v prihodnost z usmeritvijo vaše energije v karte. Nekateri niso pristaši vedeževanja po telefonu, ima pa tak način kar nekaj prednosti. Vedeževalca lahko po telefonu pokličete kadarkoli in kjerkoli, rezervacija termina ni potrebna, s tem pa se izognete tudi potovanju in morebitni gneči na cesti. Na telefonsko številko lahko pokličete kadarkoli tudi med malico, postankom v avtomobilu, na potovanju ali drugje, telefonski klici pa so popolnoma anonimni. Veliko ljudi skrbi, kaj si bodo drugi mislili o njih a vendar z vedeževanjem po telefonu ohranite najvišjo stopnjo anonimnosti.

Mnogo vedeževalcev v svojo ponudbo vključuje vedeževanje po telefonu, tu bi omenil spletni portal Poceni-vedeževanje. Kot vam že ime pove, tu ponujajo vedeževanje za res ugodno ceno. Ugodna cena pa ne pomeni slabše kvalitete vedeževanja ali česar drugega. Nekateri vedeževalci se ne okoriščajo na račun drugih temveč želijo s svojim darom pomagati drugim.

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.