Ugodno do baterije na Svetbaterij.si

samsung-batterySte tik pred nakupom nove baterije za vašo elektronsko napravo? Potem nikakor ne smete prezreti prenovljene spletne trgovine Svetbaterij.si. Baterije, ki jih lahko najdete in kupite na njihovi strani so naslednje:

  • baterije za mobitele različnih znamk,
  • baterije za prenosne računalnike,
  • baterije za kamere.

Poleg vseh naštetih baterij najdete na spletni strani tudi prenosne računalnike, stacionarne računalnike in tablične računalnike. Vse to pa dobite po primerljivih, če ne celo ugodnejših cenah kot pri konkurenci.

Zasnova portala Svetbaterij.si sloni na ideji izboljšati uporabniško izkušnjo na način, da so produkti čimbolj pregledno izpisani in dostopni le s klikom ali dvema. To si spletna trgovina prizadeva z delitvijo po kategorijah na vstopni strani skrajno levo, nadalje pa lahko prav tako z leve strani s pomočjo filtrov hitro poiščete želeni produkt.

Splošno iskanje je še nekoliko olajšano z iskalnim vnosnim poljem skrajno desno v menijski vrstici, medtem ko lahko baterijo poiščete z iskalnikom, ki vas spremlja zgoraj na vseh podstraneh.Če kljub temu ne najdete baterije ali enega izmed računalnikov, lahko vedno izpolnite kontaktni obrazec s povpraševanjem, na katerega boste v roku enega delovnega dne dobili odgovor.

Baterije lahko med sabo tudi primerjate

Če želite, lahko vse izdelke kot tudi baterije med sabo primerjate, jih dodate med priljubljene izdelke ali pa izdelek dodate v košarico, kjer tudi dokončate nakup. Pod vsakim produktom so namreč tri ikone – primerjava, priljubljen izdelek in košarica. Pri primerjavi izdelkov boste imeli pregled nad zadnjimi tremi dodanimi izdelki. Bolj kot same baterije, je zanimivo med sabo primerjati računalnike. Primerjava vam omogoča pregled nad znamko izdelka, ceno, zalogo in določenimi tehničnimi podrobnostmi kot so denimo velikost zaslona, operacijski sistem, velikost RAM-a ipd. Vsak izdelek lahko iz primerjave odstranite s klikom na gumb odstrani.

Različni načini nakupa baterije

Da bi vam čim bolj olajšali nakup baterije in vseh ostalih izdelkov iz ponudbe lahko izbirate med različnimi načini plačila:

  • plačilo preko PayPal-a,
  • plačilo s kartico,
  • plačilo po povzetju,
  • plačilo po predračunu.

V kolikor je tip baterije na zalogi vam jo po pošti dostavimo v 3-eh delovnih dneh od datuma naročila. Enako velja za vse ostale izdelke. Pri nakupu nad 75,00 € je dostava brezplačna. Kadar nakupujete tablico ali računalnik vam torej dostava ne predstavlja stroška, če pa kupujete baterije, je morda bolje narediti zalogo za vso družino kot pa vsakič plačati še stroške dostave.

 

Ta vnos je bil objavljen v Tehnologije z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.