S parnim likanjem do videza kot iz škatlice

S PARNIM LIKANJEM DO VIDEZA KOT IZ ŠKATLICE

Ali tudi vi ne marate gub, ki nastanejo pri likanju, in dolgotrajnega neudobnega sklanjanja nad likalno ploščo? Kaj pa, če vam povemo, da lahko postopek likanja bistveno skrajšate in poenostavite?

Sistemski likalnik PerfectCarePerformer vam omogoča enostavno, hitro in učinkovito likanje brez zažganih oblačil. Učinkovit neprekinjen izpust pare poskrbi, da so vaša oblačila vedno svežega videza in brez gub, dodaten izpust pare pa omogoča izjemno priročno navpično likanje s paro, za vsa tista oblačila, ki jih je sicer na likalni deski težko popolno zlikati. Omenjeni likalnik je izredno praktičen, saj je veliko lažji in bolj varen od tradicionalnih modelov, zato je vedno enostavno pri roki, kadar potrebujete osvežitev svojega videza – še posebej zato, ker ni potrebno spreminjati nastavitev temperature in je tako vedno nemudoma pripravljen na uporabo.


Likalna postaja

LIKALNI SISTEM PerfectCarePerformer

Likalni sistemPerfectCarePerformer je primeren za vse, ki imate radi vse ugodnosti parnega likanja brez prežganin. Likanje s paro je namreč neverjetno hitro – učinkovit in neprekinjen izpust pare pri omenjenem likalniku zgladi celo trdovratne gube, debelo pleteni puloverji pa so popolno zglajeni v hipu. Likanje je tako hitro tudi zaradi trpežne likalne plošče SteamGlide Plus s keramično površino s prevleko proti sprijemanju in vgrajeno plastjo iz titanovega oksida, ki poskrbi za vrhunsko drsenje po oblačilih.Plošča je odporna tudi proti praskam, zato ste lahko brez skrbi, da bi se njena funkcionalnost zaradi takšnih in drugačnih poškodb zmanjšala. Med drugim, pa vam ergonomsko oblikovan ročaj SoftGrip med likanjem omogoča fleksibilnost in prilagodljivost, tako da ne boste izpustili nobenega kotička oblačil.

POPOLN ZA NEGO OBČUTLJIVIH OBLAČIL

Svilene bluze, občutljive obleke, srajce in kravate; sistemski likalnik PerfectCarePerformer bo s paro brez ožganin učinkovito prodrl tudi v najobčutljivejše dele tkanin. Njegova največja prednost – poleg funkcionalnosti – je, da se vam z njim ni treba bati morebitnih poškodb tkanine in ožganin. Le-te preprečuje tehnologija OptimalTEMP, s katero prihranite pri času, saj spreminjanje nastavitve temperature, čakanje, da se temperatura prilagodi in predhodno razvrščanje oblačil ni več potrebno. Ta tehnologija doprinese tudi k večji sproščenosti med likanjem, saj lahko vročo likalno ploščo pustite neposredno na bombažni prevleki za likalno desko, ne da bi jo poškodovali. S tem se tudi zmanjša nelagodje zapestja, saj vam ne bo treba tako pogosto dvigati likalnika s podstavka in ga spuščati nanj. Sliši se kar dobro, kajne?


Parni likalnik

UČINKOVITO, VARNO IN NAJBOLJ TIHO LIKANJE

Likalni sistem PerfectCarePerformer seodlikuje tudi z izjemno tihim delovanjem, ki med uporabo, kljub zmogljivemu izpustu pare, ne bo motilo nikogar v vaši bližini, vključno z vami.Opremljen je s platformo, ki vpija zvok in tako znižuje hrup vibracij v podstavku. Tudi če vas bo med likanjem zamotilo kaj drugega in vas zvabilo stran od likalnika, ste lahko popolnoma brez skrbi. PerfectCarePerformerima namreč funkcijo samodejnega varnostnega izklopa, ki samodejno izklopi sistemski likalnik, če ga ne uporabljate nekaj minut. To omogoča varčevanje z energijo, hkrati pa poskrbi, da ste lahko popolnoma mirni.

LAHKI SISTEMSKI LIKALNIK ZA ENOSTAVNEJŠO UPORABO

Likalnik je tudi veliko lažji od tradicionalnih modelov, kar pomeni, da je stabilnejše postavljen na likalni deski in ga je lažje prenašati. Brezskrbno in varno prenašanje v domu, v shrambo in iz nje gre tudi na račun zaklepa za varno prenašanje, ki likalnik zanesljivo pritrdi na podstavek in prepreči nevarnost drsenja ali da bi se kdo ponesreči dotaknil vroče likalne plošče.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE ZA DOLGOTRAJNO UČINKOVITOST

Vsak, ki je kdaj likal, ve, da se vodni kamen v likalniku hitro nabere in pušča sledi med likanjem, če ni pravočasno očiščen. Bele sledi kamna na zlikanih oblačilih pa niso edini razlog za redno čiščenje – redno odstranjevanje vodnega kamna namreč ščiti likalnik in ohranja učinkovit izpust pare. Sistemski likalnik PerfectCarePerformer se tako ponaša tudi s pametnim sistemom in funkcijo za odstranjevanje vodnega kamna. Likalnik vas z lučko in zvokom opozori vsakič, ko je potrebno vodni kamen odstraniti, vaša naloga pa je samo, da  likalnik postavite na posodo za pametno odstranjevanje vodnega kamna in začnete postopek. Med postopkom se umazana voda in vodni kamen zbirata, po dveh minutah pa likalnik odda pisk, s katerim vam sporoči, da je postopek končan, likalnik pa spet pripravljen na uporabo.

Izgovorov, da hodite naokoli neurejeni in »pomečkani«, torej ni več. Likanje bo po zaslugi sistemskega likalnika PerfectCarePerformer  od zdaj naprej vaše najljubše gospodinjsko opravilo, pri katerem vas utegne zmotiti edinole, da bo kup nezlikanih oblačil kar naenkrat premajhen. 🙂


Likalni sistem

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.