Prenosni računalniki Asus za zahtevne uporabnike

prenosnik asusMed najzaneslivejše prenosnike na trgu zagotovo sodijo tudi prenosniki Asus. Tradicionalno zanesljivi in kvalitetni prenosni računalniki Asus so se na trgu pojavili že konec osemdesetih let prejšnjega stoletja. Podjetje Asus zraven prenosnikov izdeluje še namizne računalnike, tablične računalnike in računalniške komponente kot so matične plošče itd. Vedno, ko pomislite na prenosni računalnik s katerim ne boste imeli težav in bo deloval zanesljivo pa zagotovo preverite tudi Asusovo ponudbo.

Ultrabook ZenBook in gaming serija G

Najbolj priljubljena serija prenosnikov Asus za osebno in poslovno rabo je zagotovo Ultrabook z imenom ZenBook. Gre za prenosni računalnik z natačno izbrano konfigurafijo, všečnim dizajnom in zanesljivo računalniško arhitekturo. ZenBook se dobro obnese pri rabi v pisarni in na terenu. Statistično gre pri prenosnikih Asus za ene najbolj zanesljivih saj prodajalci prejmejo zelo malo reklamacij povezanih z resnimi okvarami.

Navdušenci nad računalniškimi igrami se največkrat odločijo za nakup prenosnika iz Asusove serije G. Gre za serijo gaming prenosnikov, ki so oblikovani tako, da omogočajo dolgotrajno poganjanje grafično zahtevnih računalniških iger.

Asus ChromeBooke in TransformerBook

Prenosniki Asus vas ne bodo razočarali. Uporabljate jih lahko v različnih okoljih. Da pa bi bili prenosniki še bolj mobilni in lažji za prenos so pri Asusu razvili znamki ChromeBooke in TransformerBook. Pri obeh omenjenih gre za kombinacijo tablice in prenosnega računalnika. Značilnost obeh je, da lahko odstranite tipkovnico in računalnik uporabljate kot tablico. Tudi tablični računalniki Asus sodijo med najzaneslivejše na trgu. ChromeBooke in TransformerBook sta idealna za poslovne poti in potovanja. Največ jih uporabljajo pototniki, mladi in tržniki na terenu.

Med tabličnimi računalniki pri Asusu izstopata MemoPad ter ZenPad. Obe tablici predstavljata gonilno silo Asusove prodaje tabličnih računalnikov. Vsi omenjeni tipi prenosnikov so cenovno dosegljivi. Lahko bi rekli, da je Asusova prednost pred konkurenco predvsem v razmerju med zmogljivostjo in ceno.

Najbolj prodajani modeli

Med najbolj prodajane Asusove modele sodijo serije K, X in P. Omenjeni modeli so tudi cenovno najbolj dosegljivi za fizične uporabnike. Asus serije K, X in P so tudi najbolj iskane in prodajalci prejmejo za te serije največ povpraševanj.

Za nadpovprečno uporabniško izkušnjo in zadovoljstvo na področju multimedije pa poskrbi serija N. Prenosniki Asus serije N so takoj najbolj napredni na področju predvajanja glasbe, videa itd. Na splošno pa velja, da vas prenosniki Asus ne bodo nikoli razočarali.

prenosnika asus zenbook

Ta vnos je bil objavljen v Tehnologije z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.