Poceni letalske karte Amsterdam

Danes bi radi vsi vse poceni, enako velja za poceni letalske karte. Nizkocenovci praktično letijo že po vsem svetu, a je temu primerna tudi storitev. Bolj kot težava s storitvijo pa je ta, da včasih preprosto moramo biti nekje na točno določen datum ob točno določeni uri in takrat si ob službi ne moremo privoščiti potovati takrat ko so letalske karte poceni.

Pred časom sem morala službeno v Amsterdam. Vse bi bilo ok, če ne bi imela doma dojenčka, ki ga nisem želela pustiti brez mame bolj dolgo kot bi bilo to nujno potrebno. Kako torej do letalske karte Amsterdam? Preiskala vse, a na koncu ugotovila, da ni vedno vse v poceni letalski karti pač pa je potrebno tudi upoštevati od kod boš letel, kako boš do tja prišel ali boš ne letališče šel s svojim avtom in ga po možnosti pustil parkiranega na letališču itd. Ko vse to človek sešteje dobi dejansko ceno potovanja v obe smeri. Včasih so cenejše letalske karte, včasih je dražja parkirnina, spet drugič se moraš za poceni letalsko karto peljati precej daleč, tako da treba vzeti v obzir vse izmed naštetih dejavnikov.

Tako na eni točki nisem več iskala poceni letalske karte Amsterdam, pač pa samo letalsko karto Amsterdam, ker sem se odločila leteti iz Ljubljane. Ker sem tudi sama iz okolice Ljubljane, me bo do letališča peljal kar partner, kot tudi prišel pome, tako da mi ne bo treba plačati parkirnine. Končni znesek prevoza tja in nazaj mi je tako predstavljala samo letalska karta Amsterdam, ki pa sem jo glede na okoliščine dobila po (vsaj zame) izjemno ugodni ceni, in sicer sem odštela nekje 250,00 €. Ni poceni, ni pa pretirano drago, če pomislite, da sem si sama izbirala datum odhoda in prihoda in ob tem nisem gledala, da bi dobila najcenejšo možno varianto letalske karte Amsterdam. Upam, da se mi tudi v prihodnje posreči.

Ta vnos je bil objavljen v Jeziki in potovanja z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.