Notranja vrata in pohištvo Peternelj

Notranja vrata in pohištvo PeterneljMizarstvo Peternelj je družinsko podjetje, ki se že več kot 100 let ukvarja z mizarsko dejavnostjo. Omenjeno podjetje izdeluje kvalitetno notranjo opremo oziroma pohištvo in notranja vrata izključno po vaših merah in željah, torej po naročilu. Mizarstvo Peternelj izdeluje pohištvo na najbolj sodobnih strojih in po tudi najvišjih standardih kakovosti, saj pri svojem delu uporablja najbolj kakovostne materiale in vgrajuje tudi najbolj kvalitetno okovje. Podjetje Peternelj pri svojem delu sicer sodeluje tudi s projektanti in arhitekti, kateri sledijo modnim trendom in posvečajo veliko pozornosti estetski dovršenosti, funkcionalnosti in udobju. O sami kvaliteti izdelkov Mizarstva Peternelj pa zagotovo priča stoletna tradicija delovanja podjetja.

Mizarstvo Peternelj vam, kot smo že omenili, ponuja notranja vrata po meri. Lahko se boste odločali med modernimi notranjimi vrati, vrati do stropa, drsnimi vrati, vetrolovi, stilnimi vrati in pa seveda tudi o detajlih vaših novih notranjih vrat. Omenjeno podjetje notranja vrata izdeluje izključno s skritimi nasadili in magnetnimi ključavnici, o polnilu notranjih vrat pa boste odločali sami. Vsi podboji notranjih vrat pa so zaščiteni tudi proti vdoru vlage, kar je zelo pomembno. Podjetje sicer v notranja vrata vgrajuje kljuke proizvajalca Hoppe, vendar pa lahko vgradi tudi druge kljuke, ki jih stranke dobavijo. Za več informacij kliknite na povezavo: http://www.mizarstvopeternelj.com/vrata/notranja/.

Poleg tega pa Mizarstvo Peternelj po meri izdeluje tudi pohištvo oziroma notranjo opremo stanovanj. Lahko si boste zagotovili elegantno, dopadljivo in prijazno pohištvo ali pa mogoče bolj drzno, izzivalni ali celo nenavadno pohištvo, ki vam bo dobro služilo še vrsto let.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom. Zaznamek za trajno povezavo.