Napihljivi grad je nepozabna zabava

Od rojstnodnevnih zabav, proslav, veselic pa vse do drugih proslav in dogodkov… Napihljivi grad Zmaj bo nedvomno poskrbel za nepozabno zabavo otrok. Ne le, da jih bo napihljivi grad zabaval cel čas zabave in se bodo od njega le s težavo odtrgali tudi za rojstnodnevno toro, poskrbel bo tudi, da se bodo otroci dobro razmigali, kar je vedno dobra lastnost, še posebej v današnjih časih, ko za zabavo pogosto poskrbijo elektronske naprave.

Vsak otrok želi s svojo rojstnodnevno zabavo navdušiti svoje prijatelje in sošolce. Tukaj pa pridejo na vrsto starši, ki morajo tako zabavo tudi pripraviti. Veselje in zabava sta zagotovljena z najemom napihljivega gradu. Poznamo majhne in preproste napihljive gradove, ki so primerni in zanimivi predvsem mlajšim otrokom, njim primerna pa je tudi varnost. Za nekoliko starejše in že bolj motorično sposobne otroke obstajajo tudi bolj kompleksni in zahtevni napihljivi gradovi. Gradovi se razlikujejo tudi po tematiki in barvi. Izbiramo lahko med tistimi, ki so namenjeni punčkam in so ponavadi nekoliko nežnejših barv in tistimi, ki so namenjeni fantom ter so različnih tematik, kot so gusarji, trdnjave in nogomet. Brez skrbi, če bodo na rojstnodnevni zabavi otroka tako fantje kot punce, se ne obremenjujte preveč z izbiro gradu. Navdušil jih bo vsak – vsake oblike, barve in zahtevnosti. Dokler se v njem odbija in skače, je zabava zagotovljena.

Kljub temu, da je napihljivi grad namenjen predvsem manjšim otrokom, se pogosto zgodi, da se tovrstno igralo najame tudi za praznovanje najstnikov, ki si sami pripravijo praznovanje ali drugačno vrsto zabave.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.