Modul design: Dnevna soba za vsak okus

Ali tudi vi sanjate o popolni dnevni sobi, ki je narejena po vaših merah in po vašem okusu? Prišli ste na pravi naslov! Podjetje Modul design bo za vas ustvarilo sanjsko dnevno sobo po zelo ugodni ceni!

Dnevna soba je prostor, v katerem preživimo največ časa. V tem okolju se družimo in sproščamo. Prav zaradi tega je priporočljivo izbrati takšno opremo, ki vpliva na naše dobro počutje. V dnevni sobi se moramo počutiti domače, predvsem pa varne.

Podjetje Modul design vam ponuja izris, svetovanje in izdelavo vgradnih omar, drsnih vrat, postelj, predalčnikov in drugega pohištva. Niso zgolj strokovnjaki za dnevne sobe, pač pa tudi za ostale bivanjske prostore kot so spalnice, otroške sobe, kopalnice in predsobe.

V podjetju Modul design stremijo k modernim linijam in drznemu oblikovanju. Svoje storitve so vam pripravljeni ponuditi po zelo ugodni ceni. V prostore skušajo vnašati svetovne pohištvene trende s pridihom vaših osebnih želja.

Poleg polic, predalov in omaric vam lahko strokovnjaki pri podjetju Modul design v dnevno sobo vgradijo omaro, prostor nenazadnje lahko celo razpolovijo z drsnimi vrati. Svoj stil lahko izrazite s številnimi barvnimi kombinacijami korpusa, lic predalov in celo polic. Kdo pa ne bi želel imeti mavrice v stanovanju, kajne?

Se vam zdi, da je vaša dnevna soba nekoliko majhna? Za optično iluzijo so vrata z ogledalom odlična ideja. Pravo ogledalo namreč poveča majhne prostore, osvetli temne kotičke doma in nas opozori, kadar imamo med zobmi ostanke kosila. Vendar vse to postori le, če ga pravilno obesimo. Pri tem vam lahko pomagajo mojstri pri podjetju Modul d.o.o.

V dnevnih sobah imamo pogosto stvari, ki so nam ljube. Naj bodo to spominki, knjige, družinske fotografije in podobno. Zaščitite jih z elegantnimi steklenimi drsnimi vrati.

Naj bo vsaka dnevna soba drzna in izvirna. Pri opremljanju upoštevajte barve, materiale v okolici, svetlobo in nenazadnje tudi vaš osebni stil.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.