Kateri kavni aparat kupiti?

Kavni aparati spadajo med najbolj pomembne kuhinjske aparate. Prva misel zjutraj je zagotovo kava in ob dobrem kavnem aparatu bo vaše življenje popolnejše. Zbujanje z mislijo, da bo vaša kava pripravljena v nekaj sekundah, vam bo dalo dodaten zagon za uspešen dan.

Glede na široko ponudbo kavnih aparatov na trgu, pa smo vam pripravili nekaj predlogov. Izpostavili bomo zares vrhunske kavne aparate pri katerih ne morete zgrešiti. Vsak kavni aparat ima svoje lastnosti, ki jih je pred nakupom pametno preveriti. Predvsem morate razmisliti o tem koliko kav boste skuhali vsaki dan, seveda pa je pomemben tudi vizualni del. Kupite kavni aparat, ki vam bo všeč. V primeru, da so vam všeč retro kavni aparati, pa lahko kupite tudi kavni aparat v takšnem dizajnu.

Razmisliti morate tudi o tem kakšno kavo boste kuhali. Obstajajo kavni aparati na kapsule, aparati z mlinčkom in takšni kjer lahko uporabite samo mleto kavo. Priporočamo nakup kombiniranega aparata, ki bo lahko pripravil kavo tako iz celotnih zrn kot tudi iz mlete kave.

Kavni aparati DeLonghi

Kavni aparati DeLonghi so visoko kvalitetni aparati za pripravo več vrst kave. Pripravite lahko vrhunski espresso, moka kavo ali kavo na kapsule. Kavni aparati so prepričali celo Brad Pitta, ki je za znamko DeLonghi zastavil celo svoje ime. Kavne aparate DeLonghi lahko danes najdete po celem svetu in v vsah bolje založenih tehničnih trgovinah.

Kavni aparati KRUPS

Blagovna znamka Krups je zadnja leta postala sinonim za dobro domačo kavo. Popestri lahko vaša jutri ali popoldanska druženja s prijatelji. Krups slovi po tem, da ima vodilno vlogo pri pripravi espressa. Krups je znamka s tradicijo saj obstaja že od leta 1846. V tem času so prepričali milijone ljubiteljev kave in pozicionirali svoje kavne aparate v sam vrh.

Kavni aparati Krups se ponašajo z dovršeno tehnologijo, večino stvari lahko nastavite kar na velikih LCD zaslonih. Tudi zelo natančen nadzor nad mletjem kave vam bo omogočil pripravo popolnega expressa.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom. Zaznamek za trajno povezavo.