Kako ugotoviti ali vas partner vara

detektiv-1Ljubezen ima tako kot vsaka palica, dva konca. Lahko je izredno lepa in zadovoljujoča, v primeru, da pride do varanja ali drugih nesporazumov pa je lahko tudi precej boleča. Ljudje oddajamo kar nekaj znakov, ki nas lahko izdajo v primeru, da varamo partnerja, teh pa se običajno sploh ne zavedamo.

Seveda obstajajo tudi drugi načini, kako lahko dokazujemo partnerjevo nezvestobo, eden izmed teh je tudi ta, da najamemo detektiva. Detektiv bo s pomočjo opazovanja in drugih spretnosti naročniku podal ustrezne dokaze za ta primer, a o tem malce kasneje. Pa si poglejmo nekaj očitnih znakov, prepiri bodo zagotovo postali bolj pogosti, varajoče osebe so po navadi bolj razdražljive.

Partner bo zelo previden pri ravnanju s svojim mobilnim telefonom, le-ta bo vedno zaklenjen kadar ne bo v rokah lastnika. Tudi želja po seksu bo veliko manjša, obnašanje do vas pa bo popolnoma drugačno. Znakov je še kar veliko, a najbolje jih boste prepoznali sami, saj partnerja najbolje poznate.

Kot pa smo že omenili, pa lahko za preverjanje nezvestobe najamete tudi detektiva. No ja mogoče se sliši malce čudno, a je to precej pogosta praksa, da ne boste mislili. Detektivske storitve poleg drugih obsegajo tudi preverjanje nezvestobe. Marsikdo sploh ne pozna večine detektivskih storitev, a to bo tema za kakšen drug članek. Preverjanje nezvestobe največkrat poteka tako, da detektiv opazuje »osumljenca« in mu sledi, seveda na varni razdalji. Imejte se radi, ne bodite nezvesti do svojega partnerja in zveza bo tako veliko lepša.

Ta vnos je bil objavljen v Življenje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.