Geodela

A008-00279Geodela je geodetsko podjetje, ki se ukvarja s širokim spektrom geodetskih storitev. Med geodetske storitve, ki jih Geodela izvaja, spada ureditev meje, vris objekta, pridobitev hišne številke, geodetski načrt za gradnjo, parcelacija, etažni načrt, postavitev mejnikov in označitev meje ter marsikatere druge storitve. Če se odločate za graditev oziroma si kupujete zemljo ali podobno, potem Geodela poskrbi za vas. V kolikor vas mori kakršnokoli vprašanje glede geodetskih storitev, ki vas zanimajo, potem lahko brez skrbi vprašate ekipo Geodele za nasvet oziroma odgovor.

Podjetje Geodela svoje storitve izvaja na področju Ajdovščine, Sežane, Postojne, Nove Gorice, Kopra, Ilirske Bistrice in na nekaterih drugih področjih. Verjetno vas zanima, kako je glede plačila storitve. Geodeli storitev plačate, ko je le ta opravljena. Med pogostimi vprašanji, ki jih lahko najdete na spletni strani, pa se znajde tudi vprašanje, koliko časa geodet potrebuje, da izdela geodetski načrt. Za izdelavo strokovnjak potrebuje nekje teden dni do deset dni, na sam rok izdelave pa lahko vpliva tudi daljše deževno obdobje in podobno.

Na omenjeni spletni strani si lahko ogledate tudi druga pogosta vprašanja, poleg tega pa lahko preverite tudi reference Geodele. Preko spletne strani podjetja Geodela si lahko ogledate tudi cenik geodetskih storitev in kar preko spleta poskrbite za naročilo storitve, torej na hiter in enostaven način. Spletna stran podjetja Geodela skratka vsebuje vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale pri odločitvi, ali boste zaupali podjetju ali ne. Vsekakor je pomembno izbrati takšno podjetje, ki bo geodetske storitve opravilo strokovno in kvalitetno ter po neki dostopni ceni. Mi smo prepričani, da Geodela to nudi, kaj pa vi?

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.