Dvižne pisalne mize so že dolgo TOP izbira najzahtevnejših uporabnikov

Pri načrtovanju pisarniškega prostora je treba upoštevati tudi navodila za ergonomsko zasnovano delovno mesto ter izbrati kakovostno pisarniško pohištvo. Še zlasti je treba paziti pri izbiri kakovostnega pisarniškega stola in pri izbiri primerne delovne površine. Že kar nekaj časa so izjemno priljubljene električne dvižne pisalne mize. Za njimi pa lahko delate stoje ali pa sede.

Dvižne pisalne mize sodijo v kategorijo višinsko nastavljivega ogrodja. Takšna konstrukcija uporabniku zagotovi hitro ter nadvse preprosto montažo. Širina mize se preprosto prilagodi glede na razpoložljivi prostor. Tudi ob najvišjem možnem položaju dvižne mize konstrukcija okvirja ostaja dovolj trdna. Sistem za preprečevanje trka pa uporabniku omogoča povsem varno uporabo. Takšen kos pisarniškega pohištva je praviloma dobavljiv v kompaktnem in trdnem paketu.

Pisarniške mize nastavljive po višini

Proizvajalci pisarniškega pohištva se dobro zavedajo, kako zelo so pomembni delovni pogoji, zato so na trg postavili tudi mize, ki so nastavljive po višini. Višina mize se prilagodi na telesno višino uporabnika in na sedeče ter stoječe delovno mesto. Miza je za upravljanje izjemno preprosta. Z njo lahko hitro in enostavno prilagodite višino svoje delovne površine.

Dvig in spust dvižne pisalne mize sta preprosta. Prav tako je vgrajena učinkovita zaščita pred trkom, ki omogoči varnost pri uporabi. Električni kabli so varno shranjeni v nosilni pregradi, ki se nahaja pod mizo. Tako uporabnika v prav nobenem primeru ne ovirajo.

Ključne prednosti dvižne mize

Pisarniška miza s prilagodljivo višino vam lahko zagotovi zdrav način življenja. Telo se med pisarniškim delom giblje. Delovna površina z nastavljivo višino vam tako omogoči optimalen položaj za vaše telo. Tako lahko prav vsak trenutek delate v nadvse udobnem položaju. S pritiskom na gumb bo vaša delovna miza takoj spremenila položaj, zadeve pa boste tako lahko videli s povsem drugačnega zornega kota.

Vsi uporabniki tako zasnovanih pisarniških miz vam lahko potrdijo prav vse ključne prednosti, ki smo jih izpostavili. Če torej želite v svoji pisarni predvsem uživati pri svojem delu, potem je nakup dvižne mize skorajda nujen. A treba je najprej najti ustrezno mesto nakupa. Veliko dobre ponudbe vam je na voljo tudi pri spletnih ponudnikih, ki vam vrhunsko pisarniško pohištvo ponujajo po odličnih cenah.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.