Domači sir sirarne Pustotnik

Domači sir sirarne PustotnikNa vašem jedilniku se zagotovo kar redno pojavlja sir. Sir je primeren za katerikoli obrok, saj ga lahko uporabimo na sto in en način. Vendar pa na to, kako pripravimo oziroma s čim pripravimo sir, vplivajo lastnosti sira, kot je struktura, okus in podobno. Sirarna Pustotnik vam ponuja sire, izdelane na tradicionalni način. Gre za domači sir, saj v sirarni Pustotnik poteka predelava lastnega kravjega mleka ter tudi kozjega in ovčjega z bližnjih kmetij. Izdelkov, ki vam jih ponuja sirarna Pustotnik, je res ogromno.

Na spletni strani sirarne Pustotnik boste med drugim lahko pobrskali med ponudbo zorjenih sirov. Kateri so domači zorjeni siri, ki jih ponuja omenjena sirarna? To so sir Kosec, Pustotnik, Martin, Florijan, Hubert, Ožemček, dimljeni sir, kmečka gauda, mešan sir, kozji sir, sir Kozovč, Krovč, ovčji sir, dimljen ovčji sir, sir v slanici in razni domači siri z dodatki. Ko boste obiskali spletno stran sirarne Pustotnik, si boste lahko ogledali slike omenjenih sirov, ob kliku na sliko pa si boste lahko prebrali ključne informacije o določenem domačem siru.

Kaj vam sirarna Pustotnik ponuja poleg domačih zorjenih sirov? Lahko boste preverili ponudbo svežih mlečnih izdelkov kot je maslo, kajmak, smetana, mladi sir, zeliščni sir, namazi, skuta, sir za žar in podobno. Poleg tega pa vas pričakuje tudi ponudba mleka in mlečnih napitkov. Če vas torej zanima še več o omenjeni sirarni in njenih izdelkih, obiščite spletno stran kmetijapustotnik.si še danes. Privoščite si bogato, okusno, domačo hrano in si popestrite svoj jedilnik tudi vi.

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.