Debelinka poravnalka je odlična izbira za domače mojstre

Večina med vami ima doma vsaj manjši prostor, kjer se pogosto nahajate v svojem prostem času. Nekateri med vami za hobi na primer tudi mizarite. Ne glede na to, da ne opravljate profesionalnega dela, pa za svoje delo tu in tam potrebujete tudi kakšno orodje. Štiristranski skobeljni stroj ali debelinka poravnalka je še posebej dobrodošla. Ker je na trgu na voljo po sila dostopni ceni, si jo lahko privoščite tudi sami.

Ker je orodje, imenovano debelinka poravnalka, praktično in majhno, ga lahko namestite tudi v najmanjše zasnovane delavniške ali garažne prostore. Zavzela vam bo zelo malo prostora, za samo uporabo pa je sila preprosta.

Debelinski skobeljni stroj

Orodje debelinka poravnalka boste lahko na trgu našli tudi pod imenom oziroma oznako debelinski skobeljni stroj. Namenjena je zlasti vsem tistim domačim mojstrom, ki v svojih delovnih prostorih želijo uporabljati masiven in dovolj natančen skobeljni stroj, ki ne zasede ravno veliko prostora.

Debelinka poravnalka mojstrom omogoča, da lahko obdelujejo v širino 265 milimetrov, največja možna debelina obdelovanca pa je 190 milimetrov. Sicer pa gre za izjemno preprosto in natančno nastavljivo orodje, ki vključuje robustno ročico ter berljivo skalo.

Hiter preklop iz poravnalke v debelinko

Debelinka poravnalka sta pravzaprav dve napravi v eni. Prvo torej lahko preklopite v poravnalko ter seveda tudi obratno. Če boste to želeli narediti na čim hitrejši in čim preprostejši način, boste morali celotni zgornji del orodja dvigniti kot dve krili. Ker je miza debelinke podprta z zelo togim stebrom na sredini, daje dovolj podpore tudi zahtevnejšim obdelovancem.

Ta vnos je bil objavljen v Življenje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.