Čudoviti izleti po Sloveniji z namakanjem

V Sloveniji smo dejansko lahko zelo veseli, da imamo toliko enih lepot. Marsikatere države so nam lahko nevoščljive, še posebej zato, ker imamo na tako malem ozemlju vse, kar potrebujemo.

Zakaj torej ne bi raziskali Slovenije, saj so lahko izleti po Sloveniji tudi enodnevni, tako da si ne rabite rezervirati tako pogrešanega dopusta, ki ga vsako leto še preveč hitro zmanjka, prav tako pa tudi ne porabite denarja še dodatno za namestitev. Enodnevni izleti po Sloveniji so tudi zelo priročni, ker dejansko ni treba pripraviti polno ene prtljage, pa še vedno tisti dan, ko ste na izletu, lahko uživate.

Večina Slovencev pomisli, da so izleti po Sloveniji bolj kakšen Bled, Bohinj, morje ipd.

Pa je dejansko res to edino, kar predstavlja idejo za izlet? Nikar potem ne pomislite še na kakšne druge bajerje in jezera, ki so polna enih ljudi. Slovenija ima tudi ogromno srečo s termalnimi vrelci, ki so odlični tako za razvajanje, kot tudi za počitek in tudi za uživanje.

Kakšna ideja se vam torej zdijo izleti po Sloveniji, ki vključujejo tudi namakanje v termah? Pri nas jih je veliko, tako da pravzaprav sploh noben kraj v Sloveniji ni tako oddaljen od term, da se ne bi odločili za izlet tja. Imate glede tega nekaj zadržkov, ker se bojite previsokega stroška, ki bi ga takšni izleti po Sloveniji povzročili? Na 1nadan si rezervirajte karto za terme, velikokrat v kuponu dobite še dodatne storitve, kot so na primer toboganski kompleksi, razvajanje v wellnesu ali pa še kakšna športna aktivnost in to za le nekaj evrov. Lahko pa dobite tudi seveda kosilo, pa vseeno ne računajte na ne vem kako visok strošek.

Ravno to je ta prednost, ki jo ima 1nadan, saj so pri njih takšni izleti po Sloveniji lahko tudi samo nekaj evrov na osebo, kar pa je že znesek, ki si ga lahko privoščite in je precej podoben tistemu, če družino peljete na kosilo v domačem kraju.

Ta vnos je bil objavljen v Življenje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.