BAGS&MORE: Zvezki Rišem za prijatelja

Vsako leto se zelo radi zapodimo med prodajne police in več ur iščemo popolne zvezke, torbe in ostale potrebščine za novo šolsko leto. Večkrat pa pozabimo, da nimajo vsi otroci take sreče, da bi nakupovali, kaj šele izbirali med malim morjem šolskih potrebščin. Bags&More prav zato že več let dela dobra dela z lepimi projekti, ki so namenjeni pomoči otrokom. Eden takšnih je prodaja zvezkov Rišem za prijatelja.

Natečaj Rišem za prijatelja je vsako leto uspešnejši, zbranih je vedno več sredstev za dobrodelni namen. Na tem natečaju sodelujejo učenci osnovnih šol, njihova naloga pa je ustvariti najlepši in najbolj zanimiv izdelek. Devet najboljših risb je kasneje natisnjenih na platnice zvezkov, ki so lansirani v prodajo v papirnico Office&More in galanterije Bags&More.

Projekt Rišem za prijatelja je namenjen otrokom v stiski. Dobiček zvezkov je v celoti podarjen, in sicer šolskim skladom slovenskih osnovnih šol in podobnim dobrodelnim organizacijam.

Zvezke Rišem za prijatelja si lahko zagotovite tudi na spletni strani bagsandmore.si, kjer lahko izbirate med številnimi lepimi platnicami. Pri naročanju pa ne pozabite napisati opombe, kakšen potisk zvezka želite. Izdelki so A4 formata, imajo 52 listov, izbirate pa lahko med brezčrtnim ali črtnim blokom. Zvezki so primerni za dečke in deklice prav vseh starosti.

Pozivamo vas, da se letos med nakupovanjem novih šolskih potrebščin spomnite tudi na tiste, ki nimajo takšne sreče kot vi. Posezite po kakšnem zvezku Rišem za prijatelja in pričarajte nasmehe na obraze tudi drugim šolarjem. Vsak otrok ima pravico in si zasluži v novo šolsko leto vstopiti brez skrbi in z lepimi potrebščinami. Pomagajmo si. Stopimo skupaj. Bodimo prijatelji.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.