Apartmaji Pri Leju v Bovcu

apartmaji-pri-lejuV današnjem članku bo govora o dopustovanju v naravi, predstavili pa bomo tudi apartmajski kompleks Pri Leju, ki se nahaja v Bovcu. Bovec je za turiste zelo atraktiven. Gre za majhen predel Slovenije, a tako raznoliko, da se ga nebi sramovala niti Adam in Eva v primerjavi z rajem. Na eni strani je Bovec obdan z gorami, na drugi stran z eno izmed najlepših rek na sploh in še kaj. Znamenita reka Soča je skozi zgodovino vzbujala strast pri vseh, ki so bili deležni njene lepote, predvsem pa pri pesnikih in pisateljih.

Bovec apartma Pri Leju je precej moderen in nov apartma, a vam še vedno ponuja udobje in domačnost. Dobro opremljen apartma ima tv, klimatsko napravo, dostop do spleta ter druge stvari, ki vam omogočajo lagodno nastanitev. Apartma je primeren za skupine, pare, posameznike, nastanitvene kapacitete pa so primerne za do 7 oseb. Letni vrt z žarom in travnato površino je izvrsten za preživljanje poletnih večerov pod zvezdami, peko hrane, pijačo ob dobri družbi, družabne igre ter še kaj.

Apartmaji Bovec so izvrsten način nastanitve v Bovcu, če vam apartmaji ne ustrezajo se lahko odločite tudi za nočitve v hotelih, vendar so te precej neosebne, odločite pa se lahko tudi za turistične kmetije ali pa kampiranje. Preživljanje dopusta v Bovcu zagotovo ne boste pozabili, saj je okolica zelo atraktivna in lepa, primerna je tako za tiste, ki dopust radi preživite aktivno ali pa pasivno. Več podatkov o Bovcu pa boste dobili na spletu.

Ta vnos je bil objavljen v Dopust z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.